Renoveru

An Office like a Park: a Forest-like Space for Gathering and Discussion

We aimed to build a forest-like green space in order to integrate all floors into one. To realize this, we greened the facade on the first floor, the indoor greenery on the second floor, the balcony on the fourth floor, and the rooftop terrace. It was our intention to design a landscape where the office and the nearby Utsubo Park are connected in terms of the amount of greenness. We hope that this office transmits a message about the importance of greenery in our daily lives. Also, the entire office will be enveloped in greenery like a park, and become a place where people can freely gather and meet in an open atmosphere.

Name
Renoveru Osaka Office, Green Plan
Location
Utsubohonmachi Nishi-ku, Osaka
Date of a Completion
April, 2020
Client
Renoveru Inc.
Design
Renoveru Inc.
Architect
TOHO LEO Co.,Ltd.
Design Contribution
FADE IN Ltd.
Photo
Hiroki Kawata