Higashiyama PoPo Nursery School

A “Laboratory” for Children

Harden the soil, make mountains, and let the water flow. Children can create any shape they want and break it as much as they want. We thought it would be good to have a playground that looks like a large piece of clay. We also wanted to produce a comfortable place surrounded by nature. The combination of the “earthen playground” and “the green roof and floor” creates a place where the children can play freely under the sun shining through the trees. We hope it will become an environment that children can freely modify and rebuild.

Name
Higashiyama PoPo Nursery School Branch Campus
Location
1 Higashiyamadai Nisinomiya, Hyogo
Date of a Completion
March, 2019
Site Area
(Playground) 600㎡
Client
Hotto Smile Social Welfare Corporation Higashiyama PoPo Kindergarten Nursery School
Design
FADE IN Ltd.